17 Nisan 2014: Endüstri Meslek Lisesi Nisan-Mayıs Ayı Eğitimlerimiz

17 Nisan 2014’de başlayan Endüstri Meslek Lisesi eğitim programımız ve kitap dağıtım projemiz tüm hızıyla devam ediyor. 2012 Ocak ayında, Endüstri Meslek Liselerinde okuyan geleceğin servis müdürü, servis teknisyeni, servis danışmanı ve teknoloji mühendislerine faydalı olması amacıyla TOFAŞ ile başlattığımız projeye ek olarak, 2014 Nisan ve Mayıs ayındaki eğitim ve “Otomotiv Elektromekanik Teknolojisi” kitap dağıtım projemiz hızla devam ediyor.

Proje kapsamında 14 Endüstri Meslek Lisesinde eğitim ve 29 Endüstri Meslek Lisesinde kitap dağıtımında bulunduk.  Proje kapsamında ilk olarak 17 Nisan’da Şişli Endüstri Meslek Lisesi Honda Laboratuarında eğitim verildi. Ardından Şişli Endüstri Meslek Lisesi Toyota, Mercedes, Volkswagen, Bosch  Car ve Dentur Laboratuarında eğitimler verdik. Ardından Samandıra, Güllübağlar, Küçükyalı, Bağcılar ve Aydın Endüstri Meslek Liselerinde eğitimlerimiz devam etti.  Eğitimlerimiz Ankara, Eskişehir ve Kastamonu Endüstri Meslek Liselerinde devam edecektir.

Eğitim boyunca öğrencilerimize Mekanik Motor Arızaları ve Motor Yenileme konusunda eğitimler verdik. Eğitim boyunca bizlere, geleceğin servis personeline eğitim verme fırsatı tanıyan tüm tenlik öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Bunlara da göz atabilirsiniz ?