21 Nisan 2014: GMY’den Yeni Bir Eğitim Projesi

Türkiye’nin en büyük motor yenileme firması GMY, tüm Türkiye’deki endüstri meslek lisesi motorlu araçlar teknolojisi öğrencilerine “Otomotiv Elektromekanik Teknolojisi” kitabı dağıtıyor. Proje kapsamında ilk olarak İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde dağıtıma başladık.

İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenleri Kenan Gümüş ve Sami Yavuz'un katkısı ile hazırlanan Otomotiv Elektromekanik ders kitabını ücretsiz olarak bastırıp tüm Türkiye’deki endüstri meslek lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi öğrencilerine ücretsiz gönderme taahhüdünde bulunan firma Genel Müdürü Emre Can Çiçin ve ekibi verdiği sözde durdu. Dağıtımın ilk aşamasında İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi öğrencilerine 500 adet kitap tören ile teslim edildi.

Yapılan törene ilgili alan öğretmen ve öğrencileri ve firma temsilcileri katıldı. Törende konuşan İzmit Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Özcan Bedel, “Kitabın hazırlanmasında ve öğrencilerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum dedi. Bedel, “Büyük yarışlar, küçük adımlar ile başlar” diyerek Genel Müdür Emre Can Çiçin’e teşekkür belgesi verdi.

 

Bunlara da göz atabilirsiniz ?