Başvuru

Otomotiv satış sonrası servis yapısının dengelerinin sürekli değiştiği günümüz koşullarında, Türkiye’de motor yenileme konusunda ihtiyaç duyulan değişimi gerçekleştirmiş olan GMY, önümüzdeki dönemde üstün nitelikteki motor yenileme firmaları ile servis ağını genişletmeyi amaçlamaktadır.

GMY servis noktası olmak için sadece fiziksel, idari ve teknik standartları sağlayabilmek yeterli değildir.

Aday firmalar mevcut GMY servis noktaları ile ayni kalite anlayışına sahip olmalı, aynı değerleri ve hedefleri paylaşmalıdır.

GMY servis sistemine sadece son bir sene içerisinde birçok motor yenileme firması başvurmuştur. GMY su anda sadece internet üzerinden yazılı başvuruları kabul etmektedir. GMY'ye katılmak isteyen firmaların aşağıda belirtilen hususlar konusunda bir tanıtım metni hazırlayıp E-MAIL yolu ile [email protected] adresine başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru esnasında aday firmaların tanıtım metninin içeriğinde aşağıdaki soruların cevaplarının da olması gerekmektedir!

1- Bize firmanızın kısa bir tanıtımını yapabilir misiniz?

2- Firmanız makine parkı ve personel kalitesi (yas, eğitim durumu ve görev dağılımları) ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

3- Önümüzdeki beş yıl için firmanız hakkındaki planlarınız nelerdir?

4- Motor yenileme sektörünün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

5- Niçin GMY'ye girmek istiyorsunuz?

6- GMY servis sistemine neler katabilirsiniz?

7- GMY grubu içinde size referans olabilecek firmalar kimlerdir?

GMY servis sistemine E-mail yolu ile gerçekleştirilmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır! Yukarıdaki 7 soruyu cevap vererek yazılı başvurunuzu [email protected] mail adresine gönderebilirsiniz.