16-19 Haziran 2013: ReMaTec 2013 Amsterdam'da Yapıldı

Dünyanın en büyük yenilenmiş parça şovu ReMaTec, bu yıl 7.kez – ve şu ana kadar gerçekleştirilen en geniş hali ile – kapılarını 16 Haziran 2013’de Amsterdam’da katılımcılara açtı. Amsterdam RAI tarafından her iki yılda bir gerçekleştirilen ve sponsorluğu dünyanın önde gelen iki büyük organizasyonu APRA ve FIRM tarafından desteklenen organizasyona bu yıl 63 farklı ülkeden gelen 3.500’ün üzerinde katılımcı sağlandı. Türkiye’yi fuarda FIRM adına genel müdürümüz Emre Can Çiçin temsil etti.

Fuar sırasında yenilenmiş parçanın kullanımının geleceği ve yeni güç aktarma organlarının yenilenmiş parçalarda yaratacağı yeni ürün gamları gibi oldukça ilginç ve bilgilendirici konular üzerine 14 farklı sunum gerçekleştirildi. Şu ana kadar gerçekleştirilmiş en büyük katılıma sahip olan fuar, 2 yıl öncesine göre %25 daha fazla katılımcı çekmeyi başardı.

Fuara katılım üretici firmalar bazında da beklenenin üzerinde idi. BMW, Daimler AG, Ford, GM, Hyundai, Jaguar, Land Rover, JCB, John Deere, Komatsu, MAN, Paccar, PSA Peugeot Citroen, Scania, Toyota, Volvo Cars, Volvo Trucks ve birçok firmanın üst düzey yetkililerine de fuar alanında rastlamak mümkündü.

Fuar esnasında gerçekleştirilen yılın yenilemeci ödülüne ise İngiltere’nin ATP firması layık görüldü. Fuarda aynı zamanda da Avrupa Motor Yenilemeciler Federasyonu’nun dönemsel toplantısı da gerçekleştirildi.

 

Bunlara da göz atabilirsiniz ?